Grietje

Recent is de Grietje omgebouwd tot een een passagiersschip en ook aan dek helemaal opgefrist. De gezellige lounge bank op het dek zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van de zon onder het genot van een hapje en een drankje.  Ook op de grietje kunt u lekker de handen uit de mouwen steken door actief mee te zeilen. Geniet van wind, water, zon en zilte lucht en als het weer wat minder wordt kunt u heerlijk in de gezellige salon zitten.

Ruimte genoeg in de gezellige kajuit.
Normaal zou het – doordat er door de patrijspoorten niet veel licht naar binnenvalt – benedendeks redelijk donker zijn, maar door de vurenhouten betimmering en de ruime opzet van de meubels oogt het wel heel licht. Het is een gezellige ruimte om een spelletje te doen, bij te kletsen, een drankje bij de bar te halen en ’s avonds met zijn allen te dineren. In de volledig ingerichte moderne keuken bereidt zelfs een onervaren kok de smakelijkste gerechten. En, voor wie niet zo van afwassen houdt, er is zelfs een vaatwassertje aan boord!

Overnachten aan boord van de Grietje.
De Grietje biedt een slaapplaats aan totaal 34 personen, verdeeld over één eenpersoons-, één tweepersoons-, vijf driepersoons- en vier vierpersoonshutten. Dat is ruim voldoende bedden voor een gemiddelde schoolklas en begeleiding, voor een groep studenten, collega’s of een grote familie. Er zijn vier toiletten en vier douches, twee keer twee helemaal achter op het schip en twee keer twee ter hoogte van de keuken. Alle hutten zijn voorzien van 230 volt, centrale verwarming, warm en koud stromend water en een sfeervol patrijspoortje. Ook vindt u in elke hut opbergruimte voor uw bagage.